HARRAN ÜNİVERSİTESİ
İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI
LOJMAN BAŞVURU İLANI

 
Üniversitemiz Osmanbey, Eyyübiye ve Akçakale yerleşkelerinde boş ve boşalacak olan konutların sıra tahsisli olarak dağıtımı yapılacak olup, konutların listesi aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.
Harran Üniversitesi Konut Dağıtım ve Yönetim Yönergesinin 8’inci maddesinin 3/a fıkrası “Osmanbey, Eyyübiye ve Akçakale kampüslerinde bulunan sıra tahsisli konutların %80’i akademik personele, %20'si idari personele sıra tahsisli olarak ayrılır” hükmü gereğince tahsis işlemi yapılacağından ve mevcut lojmanlarda idari personel kotası dolu olduğundan idari personelden başvuru alınmayacaktır. İdari personel tarafından başvuru yapılması halinde başvuru geçersiz sayılacaktır.
Konut başvuruları 18/03/2024-25/03/2024 tarihleri arasında  https://lojman.harran.edu.tr/  adresinden online olarak alınacaktır. Sıra tahsisli konut talep eden personel, online başvuru sonunda oluşan Kamu Konutları Tahsis Talep Beyannamesi’ni Personel Daire Başkanlığına onaylattıktan sonra İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına teslim etmesi gerekmektedir. Harran Üniversitesi Konut Dağıtım ve Yönetim Yönergesi esas alınarak puan sıralamasına göre konut tahsisi yapılacaktır.
                                                      
 
 
AKADEMİK PERSONELİN TERCİH EDEBİLECEĞİ KONUT LİSTESİ
S. No Kampüs Adı No Oda Sayısı Durumu
1 Osmanbey A BLOK 4 4 Boşalacak
2 Osmanbey D BLOK 2 4 Boş
3 Osmanbey D BLOK 6 4 Boş
4 Osmanbey E BLOK 5 3 Boş
5 Osmanbey H BLOK 2 4 Boş
6 Osmanbey H BLOK 3 4 Boş
7 Osmanbey K BLOK 1 4 Boş
8 Eyyübiye B BLOK 2 4 Boş
9 Eyyübiye C BLOK 2 3 Boş
10 Eyyübiye E BLOK 3 4 Boş
11 Akçakale B BLOK 1 4 Boş
12 Akçakale B BLOK 4 4 Boş
 
Not 1: https://lojman.harran.edu.tr/ adresinden online olarak başvuru yapılabilmesi için @harran.edu.tr uzantılı mail adresinin olması ve bu mail adresinin Personel Bilgi Sisteminde (PBS) kayıtlı olması gerekmektedir.
Not 2: Tahsis kararının EBYS üzerinden personele tebliğ tarihinden itibaren 15 günlük yasal süre içerisinde teslim alınmayan konutlar puan sıralaması dikkate alınarak sıradaki başvuru sahibi personele tahsis edilecektir.
Not 3: Tarafına tahsis edilen konutu 15 günlük yasal süre içerisinde teslim almayan personel Yönergenin 11’inci maddesinin 6’ncı fıkrası uyarınca 1 (bir) yıl konut müracaatında bulunamayacaktır.
Not 4: Konut talebi esnasında talep sahiplerinden, kamu konutunun bulunduğu il veya ilçenin mücavir alan sınırları içinde veya dışında konut isteğinde bulunanların kendisinin, eşinin veya kanunen bakmakla yükümlü olduğu ve konutta beraber oturacağı aile fertlerinin oturmaya elverişli konutunun olup/olmadığına dair  https://www.turkiye.gov.tr/   sisteminden alacakları belgeyi ibraz etmeleri istenir. Söz konusu belgeyi ibraz etmeyenlerin başvuruları kabul edilmez.
Not 5: Lojmanların elektrik, su ve doğalgaz tüketimleri;
-Osmanbey ve Akçakale lojmanlarının elektrik abonelikleri olmadığından, elektrik tüketimi lojmanlara bağlı olan süzme sayaç üzerinden ölçülmekte ve faturalandırma kuruma gelen faturadaki birim fiyat üzerinden yapılmaktadır.
-Osmanbey Kampüsü lojmanlarının doğalgaz abonelikleri konut tahsis edilen personel tarafından yapılmakta olup, faturalandırmayı ilgili kurum (Aksa Doğalgaz)  yapmaktadır.
-Osmanbey Kampüsü lojmanlarının su abonelikleri olmayıp, su tüketim bedelleri lojman kira ücretine dahil edilmektedir.
-Eyyübiye Kampüsü lojmanlarının elektrik, doğalgaz ve su abonelikleri konut tahsis edilen personel tarafından yapılmakta olup, faturalandırmayı ilgili (Dedaş, Aksa Doğalgaz, Belediye) kurumlar yapmaktadır.
 
Başvuru için tıklayınız.

Diğer Haber Başlıkları

ENVANTER TAKİP OTOMASYON SİSTEMİ

İLETİŞİM

Harran Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Osmanbey Kampüsü 63300 ŞANLIURFA
 
Tel:0 414 318 30 24
 
Fax:0 414 318 31 95

E-Posta : hruimi@harran.edu.tr

Fatura Adresi:Harran Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Mardin yolu üzeri 18. km Osmanbey Kampüsü  Rektörlük binası kat:2 63300 ŞANLIURFA
Vergi Dai:Topçumeydanı  
Vergi No:4580517385