Harran Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı tarafından ‘Envanter Takip Otomasyon Sistemi’ bilgilendirme ve eğitim programı düzenlendi.

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Hüseyin Apan konferans salonunda gerçekleşen programa, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demir, dekanlar, yüksekokul müdürleri, daire başkanları, akademik ve idari personeller katıldı.

Envanter Takip Otomasyon Sistemi sayesinde, üniversitemizin kaynakları israf edilmeden, mevzuata uygun bir şekilde kullanılabilecek. Envanterlerin kontrol edilmesi, hesap verilebilirliği ön planda tutularak, kolaylık, verimlilik, maliyet ve hızlı ulaşılabilirlik avantajı sağlanacak. Ayrıca yüksek performansla farklı birimler kolayca yönetilerek hızlı bir şekilde stoklara ulaşılması amaçlanıyor.

Bu program sayesinde personellerin zimmetlerinde bulunan malzemeleri rahatlıkla görebileceğini belirten İdari Mali İşler Daire Başkanı Mehmet Yılmaz; “Envanter Takip Otomasyon Sistemi ile birim yöneticilerimiz gerek birim stoklarında ve gerekse personel üzerinde kayıtlı demirbaşları görebilecektir. Hedeflediğimiz amaç, sürecin şeffaf ve hesap verilebilirlik ilkesi doğrultusunda, malzeme ihtiyaçlarının sistem üzerinden talep edilmesi, taleplerin hangi aşamada olduğunun sistem üzerinden takip edilmesi ve talep eden personele ulaştırılmasıdır. Bu konuda desteklerini bizden esirgemeyen başta sayın Rektörümüz olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorumdiye konuştu.

Üniversitemizin kurumsallaşmasına yönelik böyle girişimleri desteklediklerini vurgulayan Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demir; “Her geçen gün büyüyen üniversitemizde, birimlerimizin envanterlerini, kolay ve şeffaf bir şekilde takip edebileceğiz. Bu nedenle böyle bir programın alınmasını uygun gördük. Sistemin faydalı olacağı temennisiyle eğitimin başarılara vesile olmasını dilerim” dedi.

Programda, Envanter Takip Otomasyon Sistemi Uzmanı Akif Sever bir sunum gerçekleştirdi. İki oturum halinde gerçekleşen eğitim, İdari Mali İşler Daire Başkanı Mehmet Yılmaz’ın gelen soruları cevaplaması ile son buldu.

ENVANTER TAKİP OTOMASYON SİSTEMİ

Harran Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Yenişehir Kampüsü 63300 ŞANLIURFA

Tel:0 414 318 30 24