Üniversitemiz Osmanbey ve Eyyübiye Kampüsünde boş bulunan sıra tahsisli lojman konutlarının tahsisi yapılacaktır.
Üniversitemiz Osmanbey ve Eyyübiye Kampüsünde boş bulunan sıra tahsisli lojman konutlarının tahsisi yapılacak olup, akademik ve idari personelimizden ilanda belirtilen konutlara başvurmak isteyenlerin 17/08/2018 günü mesai bitimine kadar aşağıdaki linkte yer alan Kamu Konutları Tahsis Talep Beyannamesini doldurarak bağlı bulunduğu sicil amirine  başvurmaları gerekmektedir. Daha sonra yapılacak lojman başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.
Lojman konutlarını yerinde görmek isteyen personelin 09.00-11.00 saatleri arasında İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Konut ve Taşınmazlar Şube Müdürlüğü birimine başvurmaları halinde konutları görmeleri mümkündür.

AKADEMİK VE İDARİ PERSONELİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR !

Kamu Konutları Tahsis Talep Beyannamesi

Kampüs Adı Blok No M2